Bocianobabka
Bocian
Danusiu kochana,a czy czasami na moim wczorajszym zdjêciu z 16:34 nie ma ju¿ pisklaczka? (Na Twoim widaæ to wyra¼nie).Wczoraj wydawa³o mi siê,¿e widzê go,ale my¶la³am,¿e znowu ¼le widzê.Teraz nie mam ju¿ w±tpliwo¶ci.
Bociu¶
Bocian
26.04.07r. O rany-Paelciu,ale nam szybko przybywa maluchów.Hi,hi...Brawa dla Ciebie za TRZECIEGO!!!
Ostatnio edytowany przez tanja (2007-05-09 23:51:15)
Bocianobabka
Bocian
25-kwietnia by³o 6-jajeczek- post #30>>.
A teraz co widaæ???Nadal 4-maluchy??? (W archiwum wydaje mi siê,¿e widzia³am puste 2-skorupki).
Bocianobabka
Pisklêta zosta³y same !!!!!!!
Fotki z archiwum kolejno z 13:50, 14:00, 14:10
14:50 - dalej same !!!!!!!!!!
Co siê mog³o staæ???
Tam od jakiego¶ czasu widzê tylko jednego bociana - czy kto¶ widzia³ dwa???
Bocianobabka
Bocianobabka
aska napisał:
W archiwum o godz.13.50 byl bocian z niebiesk± obr±czk± na nodze
teraz moim zdaniem jest inny bocian cala ta sprawa jest wielce zagadkowa ... bo czemu maluszki tyle czasu by³y pozostawione same? Znowu mamy zmartwienie
Z archiwum - o 16:30 dolecia³ drugi bocian, ten w³a¶nie z niebiesk± obr±czk± (na drugiej nodze ma tak± dwuczê¶ciow±, ciemno-jasno zielon±) i to jest ten z 13:50.
Tu fotka z 16:50, bo lepiej widaæ obie obr±czki:
Czyli wróci³ ten, który by³, plus drugi.
Ale czemu pisklêta by³y same przez dwie godziny???
Jeszcze dodam, ¿e ten z obr±czkami na obu nó¿kach to tatu¶, co widaæ na fotce z postu #4 Danusi (je¶li wierzyæ, ¿e samiec na górze...).
Bociu¶
Pierwszy raz te¿ widzê ¿eby bociany zostawi³y swoje m³ode.Mo¿e rodzice s± m³odzi i ma³o do¶wiadczeni,ciekawe,nie wiem jak to wyt³umaczyæ.Ca³e szczê¶cie ¿e maluchom nic w tym czasie siê nie sta³o,ma³o odpowiedzialni Ci bociani rodzice
Bocian
Ile jest w koñcu tych maluchów?(Ujêcie z 18:30).
Ostatnio edytowany przez tanja (2007-05-09 23:54:44)