Bociek
Jeszcze dziadek dla babci, jezioro nie zamarzło, a zdarzało się, pozdrawiam Cię i bliskie mi strony
Bocian
Kiedyś już pisałam,że z okna widzę Puszczę Bukową,a na jej skraju w części należącej do Szczecina położone jest Jezioro Szmaragdowe.Zawdzięcza ono swą nazwę charakterystycznemu zabarwieniu wody na skutek zawartości węglanu wapnia.
W sobotę s.Piotrek był właśnie nad tym jeziorkiem (w ramach relaksu przed maturą) i porobił parę zdjęć.Kilka z nich przedstawiam Wam.
Jeden z mieszkańców jeziora zapozował,jak na zawołanie.
Bocian
Jak widok z najbliższej okolicy, to pewnie jest Czantoria, a chmury poniżej gór. Fajny widok, też coś takiego widziałam, ale w Tatrach Mam rację, a może nie??? Obrazki strasznie długo się otwierają
Urszula napisał:
Jak widok z najbliższej okolicy, to pewnie jest Czantoria, a chmury poniżej gór. Fajny widok, też coś takiego widziałam, ale w Tatrach Mam rację, a może nie???
Tak, Urszulo, oczywiście masz rację.
Przyznam, że pierwszy raz coś takiego widziałam. Cudo po prostu!
Dodam, że ja nie zwróciłam na to uwagi. To jeden z moich uczniów zauważył podczas lekcji, no i oczywiście zaraz wszyscy podziwialiśmy to zjawisko.
Urszula napisał:
Obrazki strasznie długo się otwierają
Nie wiem, czemu się powoli otwierają. Wypróbowałam inny serwis hostingowy. U mnie otwierają się, jak należy. Może to tylko przejściowe.