We wrze¶niu mój TZ "bawi³" w Zakopanem (tzn. mieszka³ w Kirach i przez dwa tygodnie pêta³ sie po swoich ukochanych Tatrach). Owocem tych wêdrówek jest kilkaset zdjêæ, z których jedno - zrobione na Kondratowej w drodze na Kasprowy) za³±czam:
Ps. w ubieg³ym roku przy tym samym szlaku zdyba³ nied¼wiedzia, ale wtedy jeszcze nie mieli¶my cyfrówki, a poza tym mi¶ "zalega³" nieco dalej od szlaku, wiêc na zdjêciu widaæ tylko brunatny punkcik.
Bociek
Ja w tamtym tygodniu by³am jeszcze na grzybach, ko³o Wie¿ycy, nawet dosta³am jeszcze parê grzybków tak ¿e kolacja by³a smakowita. NO i chodz±c po lesie z mê¿em i moj± mam± zobaczy³am piêkn± sarnê sta³a sobie, bo nas te¿ zauwa¿y³a i udawa³a, ¿e my jej nie widzimy, wogóle siê nie porusza³a, wygl±da³a jak by kto¶ postawi³ sztuczn± sarnê, podesz³am zupe³nie blisko, a wtedy ona znienacka siê obróci³a i tyle j± widzieli¶my, by³am z³a na mê¿a bo z regu³y bierze aparat, a tym razem nie mia³, mia³am by piêkn± pami±tkê no ale có¿, wszystkiego nie mo¿na mieæ
Sarenek ci±g dalszy. Zdjêcia s± bez porównania lepszej jako¶ci za spraw± d³uuugo wyczekiwanego obiektywu
Jest to kozio³ek
Posta³, posta³ patrz±c na mnie...
chyba nie spodoba³ mu sie kolor na mej czaszce bo zaszczeka³...
......i zwia³ czym prêdzej
....
....w podskokach