Bocianobabka
Mamy do podgl±dania ca³kiem nowe gniazdo!!! W Manheim: http://www.stadtpark-mannheim.de/webcam/cam33.htm
Bocianobabka
Bocianobabka
Patrzê na te bociusie i zastanawiam siê, czy one maj± wszystko w porz±dku z piórkami. To chyba taka moja psychoza po naszych ubieg³orocznych obserwacjach w Silkeborgu....
Co my¶licie o tych piórkach? Jaki¶ taki zadek przykrótki....
Tu mnie stresuje lewe skrzyd³o - dó³ taki jaki¶ bia³awy...
Faktem jest, ¿e one lataj±, w przeciwieñstwie do tych z Silkeborgu. Mo¿e ja mam jak±¶ obsesjê i dopatrujê siê tego, czego nie ma, a to tylko taka ich uroda? A mo¿e w zesz³ym roku kto¶ co¶ im pokombinowa³ przy skrzyde³kach i dlatego s± trochê inne?
Bocianobabka
Ale mam d³uuuuuug± szyjê! Jak ¿yrafa!
I co siê dziwicie? Ca³owa³em siê, dziewczyna u¿ywa szminki, wiêc mam plamkê na policzku!
Bocianobabka
Bocianobabka
To jednak nie s± moje przywidzenia. On co¶ ma nie tak z tymi skrzyd³ami... Oboma, prawym i lewym.
Ostatnio edytowany przez Danu¶ka (2007-02-28 10:56:21)
Bocianobabka
Nowe niemieckie gniazdo ma chyba w nocy podgl±d na podczerwieñ! Wszystko widaæ, jak u nas w Przygodzicach czy w Chybach! Inne niemieckie gniazda widaæ noc± w ¶wietle ulicznych latarni.
Bocianobabka
Cze¶æ Bocianoluby!
Zaraz wam poka¿emy balet synchroniczny!
Ojej, potkn±³em siê, ale widzowie na pewno sobie pomy¶l±, ¿e chcia³em zrobiæ "jaskó³kê"...
A teraz trzeba zrobiæ porz±dki po tych baletach, bo pod³oga trochê siê naruszy³a...
Bocianobabka
Bocianobabka
Bocianobabka
Oko³o 7.30 kto¶ w Mannheim bawi³ siê kamerk±, dziêki czemu by³a okazja poznaæ okolicê gniazda.
A to s±siedzi naszej bocianiej rodzinki:
Bocianobabka