Tu możemy pokazywać wszystkie piękne widoczki, które mamy w najbliższej okolicy.
A taki widok mam za oknem w pracy:
Oczywiście, teraz podczas remontu, rusztowanie zasłania, ale ogólnie jest pięknie, bo widać szczyt Czantorii.
Jeśli uda mi się zrobić zdjęcia robotnikom na rusztowaniu, to wkleję je w dziale "Faceci w rajtuzach" (w wątku "Faceci w ubraniach roboczych).
Paelu - widok jest piękny.
Jak już kiedyś wspominałam, brak tam tylko bocianiego gniazda.
A tu jeszcze parę widoczków z Ustronia:
Bocianobabka
W Ustroniu Wisła na zdjęciach Blu to maciupeńka Wisełka. A tak prezentuje się wielka Wisła po przepłynięciu 1000km, na moich rodzinnych Kujawach:
i stateczkiem można popływać...
Ostatnio edytowany przez Danuśka (2006-09-18 04:04:02)
No rzeczywiście Danusiu.
"Twoja" Wisła jest wielgaśna, a "moja" o wiele skromniejsza.
W Ustroniu już jakoś sie prezentuje.
Ciekawie wyglada "u źródeł" . Można zobaczyć dwa potoki łączące się ze sobą (Biała i Czarna Wisełka). Może podjadę tam kiedyś i porobię fotki
Dziś robotnicy ściągnęli rusztowanie.
Uffff, nareszcie mam porządny widok za oknem (w pracy):
Ta wielka góra to Czantoria.
To widok z mojego okna w pracy. Cóż, niby barwy jesieni i powinien być w innym wątku. Ale jak się przyjrzycie, to zobaczycie barwy zimy brrrrrrr.....
Jednym słowem, jest podobnie jak w rymowance "na górze róże, na dole fiołki...", tylko że w Ustroniu wersja jest inna - "na górze zima, na dole jesień".
Ps. Ta pobielona szronem góra to Czantoria (widać tam również wieżę widokową, która znajduje się na szczycie).
No i zaczęło się brrrrrrr
Oto mój dzisiejszy widoczek zza okna w pracy:
Piękną mamy zimę tej jesieni
Bocianek
Takich widoków Blu,można Ci tylko pozazdrościć!! we wszystkich porach roku są piekne!!