Bocian
Prezentuję koniki i kucyki (jeden w zagrodzie,drugi na łące) z Zabrza sfotografowane przeze mnie 24-maja.
A to lama,za nią kucyk na stacji paliwowej Shella-Zajazd Piast,za Drobinem 5-6km (droga 10 ze Śląska na Sz-n),oraz koniki pod moim balkonem z 2005r.-klacz ze źrebakiem-z daleka i bliska.
Ostatnio edytowany przez tanja (2007-07-05 15:08:24)
Bocian
Przedstawiam Wam koniki polskie żyjące na wolności w rezerwacie PAN w Popielnie na Mazurach. Popielno położone jest w centrum Puszczy Piskiej, na półwyspie otoczonym czterema jeziorami - Bełdany, Mikołajewskie, Śniardwy i Wartołty.
Moja Kasia przypłynęła tu żaglówką. Koniki od razu weszły do wody i wsadziły sympatyczne pyszczki do łódki. Koniki nie boją się ludzi, można je nawet pogłaskać
Bocian
Urszulko-śliczne te koniki polskie.Konie zawsze mnie intrygowały,ale do dzisiejszego dnia budzą we mnie respekt.
Bocian
Trafiłam właśnie na taką oto parę z Krakowa.Zdjęcie zrobił mąż 4-kwietnia "aparacikiem" w telefonie komórkowym,więc daję pełen rozmiar,aby można było je należycie zaprezentować.
Bociek
Dzisiaj z Jasiem byłam w Zbrosławicach.
Jest tam stadnina koni.
Przyjeżdżają do niej na zawody jeżdzieckie również z innych stadnin w Polsce.
Odbywają się też tu treningi. Również skoki przez przeszkody.
Jeden to nie chciał nam pozować.
A to Logo stadniny
18.10.07
Daleko jeżdżę oglądać koniki , a tu niedaleko mnie takie śliczności na łące się pasą
Ostatnio edytowany przez Alina62 (2007-10-18 13:31:43)
Bociek
Tak z reguły bywa Alinko, że szukamy daleko co jest bardzo blisko